Lleida

La Justícia denega paralitzar la tramitació del projecte per a l’alberg a Pardinyes

El Col·legi d'Arquitectes va presentar un recurs per suspendre el procediment com a mesura cautelar

Marta Romera
  • novembre 9, 2022
  • 2 min read
La Justícia denega paralitzar la tramitació del projecte per a l’alberg a Pardinyes

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha denegat la petició del Col·legi d’Arquitectes de paralitzar la tramitació de la redacció del projecte de l’alberg per a temporers, denominat oficialment Equipament Comunitari de Múltiples Usos (ECMU). Segons ha avançat el Segre i ha confirmat l’ACN, el tribunal argumenta que el demandant no ha aportat prou proves per adoptar aquesta mesura cautelar i creu que suspendre la tramitació causaria perjudicis a l’interès públic de la ciutat per la pèrdua del finançament atorgat per la Generalitat per a aquest projecte. Això no obstant, indica que el fet de no paralitzar la tramitació no implica un pronunciament sobre el recurs, que continua vigent.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El Col·legi d’Arquitectes considera en el seu recurs que la Paeria vulnera la llei del Contractes del Sector Públic perquè tramita el projecte de l’alberg per la via d’urgència, quan creu que no està justificada; que vulnera la llei de l’Arquitectura de Catalunya, i que l’oferta triada va incórrer en una baixa temerària.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *