El jurat visita els 22 establiments de la Food Explorers de Ruta de Balaguer

Imatge del jurat evaluant la tapa de La Garrafeta, un dels establiments participants a la ruta

Imatge del jurat evaluant la tapa de La Garrafeta, un dels establiments participants a la ruta | Ramon Gabriel

 

Un jurat format per experts gastronòmics està visitant durant aquesta setmana els 22 establiments que participen en la II edició de Food Explorers de Ruta de Balaguer, la iniciativa de la marca de cerveses San Miguel, en col·laboració amb l'associació Gastrobar i el suport de l'Ajuntament de Balaguer. El jurat puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i seleccionarà d'entre totes la Millor Tapa 2018. La segona edició de Food Explorers se celebra a la capital de la Noguera entre el 25 d'octubre i el diumenge 4 de novembre. En total, 22 establiments d'hostaleria de la ciutat participen en aquesta segona edició de la Ruta de la Tapa que, sota el nom Food Explorers, pretén mostrar la qualitat i varietat de l'oferta gastronòmica local.

 

Durant els onze dies que dura aquesta Ruta, els 22 establiments que presenten les seves creacions culinàries són: Bar 1900, Trèvol, Barbar, Tastet del Reng, 7 & 9, Bar BKN, La Garrafeta, Dilema, Germany Burguer, Rúbies, La Vermuteria, Cherri Passtisseria cafeteria, Loana, El Pecat, Karma, Pessic, Can Miquel, Cal Carles, Barna 31, Les Roquetes, Andreu 2 i Racó Ibèric. Tots ells estaran assessorats pel xef Juan Pozuelo, amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió.

 

Els establiments que formen part de la iniciativa ofereixen tapa dissenyada expressament per a la ruta, que se serveix amb una San Miguel Especial o San Miguel 0,0% per 2,50 euros. A més, les tapes també podran valorar-se a través de l'aplicació mòbil www.estamosdetapas.com, sumant així puntuacions a les creacions en miniatura. La Ruta de la Tapa Food Explorers es presenta com una ocasió única per gaudir de la gastronomia local i comprovar el talent culinari que hi ha a Balaguer. Així que ja saps, si ets un amant de la gastronomia i vius o visites sovint la capital de la comarca lleidatana de la Noguera, Balaguer, no deixis perdre la oportunitat de gaudir d'una d'aquestes tapes que ofereixen fins a 22 establiments.