Una jugadora del Balàfia Vòlei participa en un concentració de la Selecció Espanyola SUb18

Jessica Akamere, jugadora cadet del Balàfia Vòlei, ha estat seleccionada per participar en els entrenaments de la Selecció Espanyola Femenina Sub18 aquest cap de setmana a Sòria.

 

Dins del marc de detecció, identificació i desenvolupament de talents que es recull el Programa Voleibol 2025 de la RFEVB, el club va rebre la trucada del seleccionador en estar interessat en la participació de la jugadora en els entrenaments per tal de poder fer una valoració sobre les seves aptituds en el voleibol i, si és el cas, poder continuar participant de les concentracions de la selecció.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Una jugadora del Balàfia Vòlei participa en un concentració de la Selecció Espanyola SUb18

Una jugadora del Balàfia Vòlei participa en un concentració de la Selecció Espanyola SUb18 | LleidaDiari.cat

 

Jessica Akamere va començar a jugar a voleibol al Balàfia Vòlei en edat infantil

Jessica Akamere va començar a jugar a voleibol al Balàfia Vòlei en edat infantil després de dur a terme una jornada Voleibolitza't al col·legi Lestonnac, on ella estudia. Fa 1,85 cm d'alçada i, actualment, és jugadora de l'equip cadet del club, però ho compagina participant, també, a l'equip juvenil i el sènior de 1a Catalana, on ja acumula nombroses convocatòries.

 

Des de la Junta Directiva i la Direcció Tècnica del club s'està molt satisfet d'aquesta participació de la Jessica, que suposa una altra fita històrica per al Balàfia Vòlei, ja que serà la primera vegada que una jugadora del club participa en concentracions de la Selecció Espanyola

 

Programa 2025

Aquests llistats que configura el cos tècnic de l'Espanyola són una de les eines del Programa 2025, que inclouen a nois i noies que compleixen o s'acosten als paradigmes i indicadors de talent fixats per la RFEVB i que són detectats i identificats en el context en diferents àmbits d'observació o proposats pels tècnics del programa.

 

Figurar en el llistat suposa que els esportistes han de ser objecte d'un seguiment tècnic preferent:

– A distància, en el treball diari dels seus clubs o programes de tecnificació.

– De forma presencial (quan les circumstàncies ho permetin), a través de la participació en diverses actuacions del Programa 2025 com poden ser les jornades de control i supervisió, supervisions en competicions d'àmbit estatal, etc.

Tot això amb vista a:

– Potenciar el seu desenvolupament físic / tècnic individual

– Brindar oportunitats de participar en activitats d'àmbit estatal

– Valorar d'una manera més propera les seves opcions d'integrar diferents seleccions nacionals d'edat.