Ferit un jugador de pàdel professional en trencar-se el vidre de la pista on jugava

Imatge del moment en què es trenca el vidre

Imatge del moment en què es trenca el vidre | Twitter

 

Un partit de l’Oeiras Valley Portugal Padel Master gairebé acaba en tragèdia a causa d’un incident que s’ha produït aquesta mateixa tarda. Paquito Navarro, un espanyol que es configura com el número 3 del món del rànquing d’aquest esport, estava jugant aquesta prova del World Padel Tour junt amb la seva parella Juan Martín Díaz quan, en un intent de salvar una pilota, ha acabat topant amb el vidre del fons de la pista.

 

Sorprenentment, el vidre no ha aguantat el xoc, i s’ha trencat en mil bocins. Però el pitjor del cas és que, a causa de la inèrcia, Navarro ha caigut a través del forat, de manera que gran part dels trossos que saltaven pels aires han acabat caient sobre el jugador, oferint una imatge d’allò més impactant i provocant els pitjors presagis entre els presents.

 

 

«Paquito es troba bé, conscient, i ha estat traslladat a l’Hospital»

Immediatament després, la seva parella Juan Martín s’ha aproximat i l’ha ajudat a aixecar-se, i tots dos han sortit de la pista per tal que Navarro fos atès pels serveis mèdics. Evidentment les ferides que ha patit l’espanyol –que ha rebut talls als colzes, a l’espatlla i a l’esquena– l’han obligat a abandonar les semifinals del torneig, on fins aquell moment la parella guanyava per 6-3 i 5-5. Els seus rivals, Juan Mieres i Miguel Lamperti, no han parat de preocupar-se per la salut del seu company de pista, i han estat molt atents a totes les notícies que anaven sorgint.   

 

Així les coses, uns minuts després de l’incident el compte oficial de Twitter del World Padel Tour ha volgut tranquil·litzar a tots els seguidors de Navarro, fent públic un comunicat on explicaven que «Paquito Navarro es troba bé, conscient i ha estat traslladat fins al centre hospitalari São Francisco Xavier».