Sense Categoria

A judici un veí de Bellpuig acusat de maltractar i abusar dels seus 5 germans

Avatar
  • octubre 23, 2018
  • 3 min read

L'acusat de maltractar i abusar dels seus cinc germans a Bellpuig | LleidaDiari.cat

 

Un veí de Bellpuig (Urgell) s'ha assegut aquest dimarts al banc dels acusats per haver presumptament maltractat i abusat dels seus cinc germans durant sis anys. Els fets haurien començat l'any 2008, quan l'acusat tenia vint anys i els seus germans entre set i deu anys, i s'haurien allargat fins a l'any 2014. La vista s'ha celebrat al jutjat penal 3 de Lleida a porta tancada i la fiscalia demana setze anys de presó per l'acusat i que indemnitzi les víctimes amb 20.500 euros.

 

Segons la fiscalia, l'acusat, vivia des del 2008 que van començar els fets i fins al 2014 al domicili familiar amb la dona del seu pare i els cinc germans i era ell qui s'encarregava de cuidar-los mentre la dona era fora treballant. Concretament convivia amb dos germans seus, una nena de nou anys i un nen de set anys; i tres germanastres, dues nenes de nou i deu anys i un nen de set anys. El ministeri públic considera provat que l'acusat va sotmetre des del 2008 i fins al 2014 als seus germans i germanastres a «càstigs físics continuats sense motiu aparent, al·legant petites infraccions o faltes comeses pels menors». Els càstigs consistien, per exemple, segons la denúncia, a propinar-los fuetades amb el cable del telèfon o colpejar-los amb un cullerot de fusta, sempre, individualment, sense que la resta de nens ho veiessin i amenaçant-los que si algun d'ells intercedia rebria un «escarment».

 

A les nenes les feia despullar

A vegades, fins i tot, obligava els menors a buscar instruments per pegar la resta de germans així com a fer exercicis físics fins que els menors «queien exhausts». També, assíduament, els cordava de mans i peus, estirats a terra amb roba interior. A les dues germanastres, a més, durant aquells sis anys, també les obligava a despullar-se i a deixar-se fer tocaments. La fiscalia l'acusa d'haver maltractat tots cinc de diverses maneres i demana que se li imposin dos anys de presó per cadascun dels cinc delictes de violència domèstica (deu anys en total). A més, sol·licita que se li imposin sis anys més de presó per dos delictes continuats d'abús sexual a les seves dues germanastres. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *