Comarques

El #JOVULLSER, una jornada per posar en contacte empreses i joves que busquen feina, torna a Mollerussa

La proposta inclou entrevistes amb els responsables de recursos humans de les empreses del territori

Marta Romera
  • novembre 9, 2022
  • 2 min read
El #JOVULLSER, una jornada per posar en contacte empreses i joves que busquen feina, torna a Mollerussa

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida organitza el dimarts 22 de novembre la 8a edició del #Jovullser, la segona que es duu a terme a Mollerussa, amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, l’Ajuntament de Mollerussa, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida.

 

El projecte, que s’emmarca dins del programa PICE (Programa Integral de Calificación y Empleo), té per objectiu posar en contacte persones joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal. En aquesta edició, s’augmentarà la participació de les empreses, amb un increment del nombre de participants de 8 a 12 respecte a l’anterior #jovullser.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’espai està estructurat en diferents àrees:

  • La Zona Empreses, on diferents companyies donaran a conèixer les seves ofertes de feina i quines són les claus per superar amb èxit una entrevista professional a la seva empresa. Aquest espai esdevé una gran oportunitat per a parlar, amb confiança, amb empreses del territori.
  • A la Zona Tallers es realitzaran dos tallers dinàmics els quals proporcionaran eines a les persones joves per incorporar-se al món laboral.
  • A la Zona Assessorament hi haurà agents ocupacionals com, el tècnic del programa Orienta i el Referent d’Ocupació Juvenil del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.
  • A la Zona Digues la Teva hi haurà un espai distès amb diferents activitats creatives.

Els participants en la vuitena edició del #jovullser podran entrar al sorteig d’un lot de productes de Mollerussa Comercial. A més, durant la jornada, les persones joves també es podran informar i inscriure als cursos que fa la Cambra per a Joves.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *