Lleida

Joves: Creen un nou espai a Lleida per compartir moments

Trobada de LleidaJove per presentar el Pla Local de Joventut

Mar Laborda
  • març 2, 2023
  • 2 min read
Joves: Creen un nou espai a Lleida per compartir moments

LleidaJove organitza una trobada el pròxim dissabte 4 de març, a les 10.00 hores, amb joves, grups i entitats juvenils per presentar el nou Pla Local de Joventut de Lleida 2022-2025, que es va aprovar el desembre passat al Ple municipal.

Alhora, s’aprofitarà l’ocasió per crear xarxa i posar en comú projectes, propostes, idees… amb la participació de joves, grups i entitats juvenils, tècnics del departament i el regidor de Joventut, Festes i Esports, Ignasi Amor.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El Pla Local de Joventut 2022-2025 ha estat realitzat pel jovent de la ciutat, que ha participat de forma activa i ha desenvolupat els 10 eixos on es contemplen polítiques de treball, formació, lleure, habitatge, salut mental i altres.

 

Entres els reptes que recull, hi ha la promoció del protagonisme de la gent jove, l’impuls del lleure com a espai de relació, donar suport al talent local i la fidelització dels nous públics, treballar en xarxa amb entitats que treballen amb joves o la millora de la comunicació per arribar a més gent.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *