Lleida

Ets de Lleida i vas en patinet? Aquesta informació et pot ser molt útil!

Es tracta d'un projecte pioner de mobilitat urbana responsable promogut per la Paeria

Marta Romera
  • novembre 25, 2022
  • 2 min read
Ets de Lleida i vas en patinet? Aquesta informació et pot ser molt útil!

L’Ajuntament de Lleida ha engegat un projecte de mobilitat urbana responsable pioner a Catalunya amb l’objectiu de «millorar la seguretat viària a la ciutat entre els conductors joves de patinets elèctrics i bicicletes», segons ha explicat l’alcalde Miquel Pueyo.

 

Es formaran deu joves d’entre 18 i 25 anys, usuaris de patinet elèctric, amb una part teòrica i una part pràctica, per tal que dissenyin tallers d’una hora de durada sobre seguretat viària. Aquests tallers, adreçats a joves de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat, i s’impartiran durant el 2023 als instituts de secundària de la capital del Segrià. «La idea és fer un projecte d’igual a igual per ser més propers als joves i arribar més amb el missatge», ha indicat el regidor Ignasi Amor.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, ha defensat la importància que els joves de la ciutat «coneguin com i de quina manera s’han de moure amb els vehicles de mobilitat personal de manera segura per tal que tota mena de vehicles hi convisquin a la ciutat, perquè els patinets elèctrics han arribat per quedar-s’hi». Els joves formadors tindran una petita gratificació per realitzar els tallers. El projecte l’impulsen conjuntament les regidories de Joventut, Festes i Tradicions; d’Urbanisme, i de Mobilitat, Trànsit i Horta de la Paeria.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *