Un escorpí pica una jove que viatjava amb avió al Canadà

Fotografia de l'exemplar d'escorpí que va ferir a una passatgera durant un vol al Canadà

Fotografia de l'exemplar d'escorpí que va ferir a una passatgera durant un vol al Canadà | Air Transat

 

Una de les pitjors experiències que pot trobar-se un viatger és que un ésser perillós et mossegui o piqui quan estàs viatjant amb avió. És molt poc probable que un escorpí entri com un passatger més a un avió i més infreqüent és que fereixi a una persona, però a finals de febrer va succeir aquesta increïble coincidència.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Una passatgera de la companyia Air Transat va patir la picada d'aquesta espècie d'aràcnid el passat 26 de febrer. La jove Quin Maltais viatjava des de la ciutat canadenca de Toronto a Calgary, i de sobte va notar un moviment que baixava per l'esquena. Aquest va ser el principi del terrorífic final del seu vol i que ha explicat a la cadena de televisió CBC.

 

Al principi va creure que era l'aire condicionat que li produïa aquesta sensació. Explica que «tan aviat com els llums es van apagar de nou, força a prop del punt va començar l’aterratge, vaig sentir un dolor punxant a la part baixa de l’esquena, com si alguna cosa m’hagués mossegat».

 

 

Al tornar a obrir els llums, la jove estudiant es va adonar que hi havia un animal entre els plecs del seu seient, un escorpí de 10 centímetres. La noia, vora d’un atac de pànic, va demanar auxili a la tripulació i quan va acabar l’aterratge, va ser assistida per un equip d'urgències fora de l'avió.

 

Malgrat l’espant, la picada no va ocasionar efectes greus

La picada d'aquest escorpí va ser molt incòmode però va provocar ferides lleus a la noia, diuen que com més gran sigui l’aràcnid el verí és menys potent. Pel que fa a l'animal, van localitzar-lo quan tots els passatgers havien baixat de l'avió i el varen entregar a les autoritats de l'aeroport. Els responsables de la companyia aèria van declarar que aquesta situació és «extremadament rara».

 

La jove canadenca va assegurar a la premsa local que l’incident va deixar-la força angoixada, però ni li impedirà continuar viatjant: «No tinc tantes ganes d'anar en un avió per un temps, però definitivament no deixaré de viatjar. La propera vegada revisaré sota el meu seient». Encara la companyia aèria no sap respondre com i d'on va arribar l'escorpí a l'avió.