Sense Categoria

Un jove amenaça amb una espasa a la propietària d’un bar a Lleida

LleidaDiari
  • juny 25, 2021
  • 2 min read
Un jove amenaça amb una espasa a la propietària d’un bar a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que es trobava aquesta passada matinada de servei circulant pel carrer Sant Martí de Lleida, va ser requerida per uns ciutadans que li van comunicar que en un bar del mateix carrer hi havia una persona que estava amenaçant als clients amb una espasa tipus katana.

 

En arribar la patrulla va poder observar un individu que marxava corrents en veure'ls arribar i amagava un objecte en un racó del mateix carrer, per tornar a enfrontar-se als clients de nou, moment en el qual va ser aturat pels agents actuants.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Segons van explicar als agents els implicats, aquesta persona després de mantenir una discussió amb la propietària del local els va amenaçar que aviat tornaria, cosa que efectivament va fer al cap de pocs minuts amb l'espasa en la mà.

 

Va amenaçar tant a la propietària del local com als clients

Tanmateix, després de desenfundar-la davant de tots, va començar a amenaçar tant a la propietària del local com als clients que hi eren en aquells moments en la terrassa.

 

La patrulla actuant després de fer una recerca per la zona, la patrulla actuant va trobar l'objecte que va amagar l'autor, que efectivament es tractava d'una espasa tipus katana i va procedir a la detenció del senyor H.A.H., de 21 anys d'edat, nascut al Marroc, veí de Lleida, per un delicte d'amenaces greus.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *