Un jove de Cervera acusat d’abusar sexualment de la seva germana, quan ell tenia 20 anys i ella 15

La fiscalia demana 10 anys de presó per a un jove acusat d’abusar sexualment de la germana menor d’edat a Cervera. Els fets van passar en dates indeterminades, però durant l’any 2019, quan el noi tenia 20 anys i la germana 15. Segons el ministeri públic, tots dos tenen un cert grau de discapacitat i el jove aprofitava les sortides de cap de setmana del centre on residia per anar a casa dels pares i abusar de la germana.

La fiscalia sol·licita que la pena privativa de llibertat la compleixi en un centre d’internament psiquiàtric. El judici es farà a l’Audiència de Lleida el pròxim dijous 16 de març per un delicte continuat d’abús sexual a menor de 16 anys.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

A més de la pena de presó, el ministeri públic demana també que s’imposin al noi 5 anys de llibertat vigilada i que se li prohibeixi, també durant 5 anys, desenvolupar qualsevol feina que impliqui contacte amb menors. A més, sol·licita que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a menys de 200 metres de la germana durant 10 anys i que la indemnitzi amb 3.000 euros pels danys morals.