Arriben les VIII Jornades Pedagògiques de Maristes Lleida

Els propers 10 i 11 de febrer el Col·legi Maristes Montserrat organitza les VIII Jornades Pedagògiques ‘Eines pel benestar emocional’, una cita anual que enguany celebra la vuitena edició a Lleida. El contingut de les jornades girarà al voltant del benestar emocional i com aquest ha esdevingut una prioritat després de la pandèmia de la COVID. Les jornades volen compartir propostes per orientar en un millor acompanyament de les persones, especialment, dels més joves.
La comissió organitzadora de les jornades formada per professorat de l’escola, compta amb la col·laboració de l’AMPA que ha fet possible la participació de professionals contrastats en diferents àmbits com la psicologia, medicina i educació. La participació a les mateixes és oberta a tota la ciutadania.

El divendres 10 de febrer a les 18 h, al teatre de l’escola, s’inauguraran les jornades amb un interessant col·loqui sobre el benestar i malestar emocional en els joves ‘Preocupacions dels joves a debat, cerquem respostes’. Aquest comptarà amb la participació de professionals, famílies, professorat i alumnes de l’escola. El col·loqui el moderarà el professor Carles Roldan.

 

El dissabte des de les 9h del matí fins a les 13h es proposarà un espai de tallers dels quals es podrà valorar sobre una oferta de 4 propostes de les quals els assistents en podran triar dues. La pediatra Carme Gabarrell ens parlarà de senyals d’alerta en el malestar emocional dels infants i joves, la psicòloga Sònia Gil versarà sobre els fonaments del benestar emocional en l’àmbit familiar, la mediadora comunitària Verònica Castro compartirà recursos per desenvolupar a les aules i la psicòloga Laura Cortés explicarà com educar en l’harmonia i la felicitat. A mig matí es farà un esmorzar gentilesa de l’Editorial Baula.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Tothom pot participar a les jornades registrant-se des de la web del Col·legi maristes. A més, els professionals de l’educació també es podran registrar a la plataforma xtec per obtenir certificat de formació. Les VIII Jornades Pedagògiques del Col·legi Maristes s’han fet un espai en les propostes anuals de reflexió educativa a la ciutat de Lleida. Les jornades tenen la vocació de compartir coneixement i per això estan obertes a tota la ciutadania, a les famílies i als diferents professionals de la docència.