El Força Lleida presenta la jornada de Portes Obertes pels nens

El Força Lleida convida a tots aquells nens i nenes que vulguin venir a jugar als equips de la base, coincidint amb la tornada a l’escola. Les Portes Obertes es portaran a terme durant dues setmanes (del 4 al 15 de setembre) i hi poden participar, sense compromís, nens i nenes nascuts entre el 2012 i el 2019. Els entrenaments de la base del Força Lleida aposten per una metodologia única on l’aprenentatge, els valors i passar-ho bé alhora que es practica esport són tres eixos sobre els quals es treballa.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Totes aquelles famílies interessades en què el seu fill/a provi la disciplina del bàsquet i tinguin algun dubte es poden posar en contacte amb el club a través de Mònica Andreu (coordinacio.fem@cbflleida.cat) i Ruben Petrus (coordinacio.masc@cbflleida.cat), pels nascuts al 2012, amb Víctor Marín (coordinacio.minis@cbflleida.cat), pels nascuts/des el 2013 i 2014 o amb Edgar Solsona i Sandra Felip (escola@cbflleida.cat), pels nascuts del 2015 al 2019.

Si estàs interessat/da en portar el teu fill/a a les portes obertes, pots inscriure’t en aquest enllaç omplint el formulari.