Emprenedors de les Garrigues i el Pla d’Urgell: Aprofiteu els beneficis del networking

El Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques ha organitzat, conjuntament amb el CEI de Bell-lloc d'Urgell, una trobada dinamitzadora que té l'objectiu d'establir sinergies entre els nous projectes creats i les empreses consolidades de les comarques de les Garrigues i el Pla d'Urgell, per poder unir el teixit empresarial d'ambdues comarques.

 

La jornada, que es desenvolupa sota el títol 'Va de Networking a l'Urgell i la Noguera!' tindrà lloc aquest dimecres, 29 de juny, de les 12 a les 14 hores, al CEI de Bell-lloc, i comptarà amb la participació de persones amb projectes emprenedors, start-ups innovadores i empreses consolidades d'ambdós territoris.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Durant la jornada, totes les persones que hi participin podran compartir experiències, conèixer noves oportunitats i obrir vies de negoci, així com compartir experiències amb altres persones que es troben en la mateixa situació, entre altres coses. Es tracta també d'una forma d'ampliar la xarxa de contactes professionals i fer-ho de forma presencial, després de l'aturada per la pandèmia que impedia realitzar aquesta mena d'esdeveniments.

Empreses i persones emprenedores de les Garrigues i del Pla d'Urgell intercanviaran experiències en un networking | LleidaDiari.cat

 

Visita de l'alumnat del Col·legi Mare de Déu de Montserrat al CEI

El CEI de les Borges també ha rebut recentment la visita de l'alumnat de 3r i 4t d'ESO del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, que van participar la setmana passada en unes jornades sobre emprenedoria. En concret, l'alumnat va visitar el centre d'empreses per conèixer-ne la funció i els projectes emprenedors que hi tenen la seu. Els nens i nenes també van participar en una conferència al voltant del pla d'empresa i en uns tallers per fomentar l'esperit emprenedor dels infants.

 

Tot a punt pel Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+

La capital de les Garrigues ja ho té tot a punt per commemorar, aquest dimarts, 28 de juny, el Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+. Els actes tindran lloc a la Sala Maria Lois de la Biblioteca Marquès d'Olivart. A partir de les 11 hores, hi haurà un taller per a professionals i joves sota el títol 'Més eines i menys armaris' i a càrrec de Colors de Ponent. A continuació, a les 12.30 hores, es durà a terme la lectura del manifest. La jornada és una iniciativa de l'Ajuntament de les Borges i del Servei d'Informació i Atenció a les Dones de les Garrigues.