No et perdis la jornada sobre Empoderament Femení a Bell-lloc d’Urgell

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell mitjançant la Regidoria de la Dona i la Incubadora d’Empreses us INVITA a la Jornada gratuïta d”Empoderament Femení’ a la XII Trobada de Dones de Bell-lloc d’Urgell que realitzem el dissabte 11 de febrer a partir de les 9’30 h fins a les 13 h.
Una jornada dedicada a l’empoderament de la dona i l’emprenedoria que es durà a terme a la Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell.

  • Les persones participants podran conèixer l’experiència professional i personal de la Sra. Maria Teixidor, advocada, assessora d’empreses, presidenta de PIMEC Dona, exdirectiva del FC Barcelona,…) mitjançant la ponència ‘Lideratge i empoderament per emprenedores’. https://www.linkedin.com/in/maria-teixidor-b673b32b/  

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per últim la jornada continuarà amb una taula rodona d’emprenedores lleidatanes que ens parlaran de les seves experiències i motivacions, els pros i contres, etc. que tindrà com a protagonistes Laura Sànchez, consultora en Estratègia de Marketing i Comunicació, la Txell Arandes, Enginyera agrònoma, creadora d’Agronomi, Ariadna Iugulescu i Anna López, Frida Digital i la Romina Batalla, Urban Pub. L’esdeveniment, que serà conduït per la periodista i presentadora de Lleida TV, la Sra. Mariví Chacón. Aquesta jornada està adreçada a qualsevol persona interessada en la temàtica.