Sense Categoria

Jornada de turisme rural a la ciutat de Lleida, organitzada per Escapadarural.com

LleidaDiari
  • maig 9, 2016
  • 2 min read
Jornada de turisme rural a la ciutat de Lleida, organitzada per Escapadarural.com

Jornada de turisme rural a la ciutat de Lleida, organitzada per Escapadarural.com| Redacció – Fotografia: Escapadarural.com

 

Escapadarural.com, el portal líder en turisme rural, organitza aquest dimarts, juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i la Federació de Cases Rurals de Lleida, una jornada gratuïta de turisme rural a la que està previst que assisteixin més de 50 empresaris de la zona.

L'acte tindrà lloc aquest dimarts, dia 10 de maig, a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida, a partir de les 09.30 hores. Durant la jornada, a més de revelar-se en primícia els resultats de l’Observatori del Turisme Rural, es tractaran qüestions d’interès com la importància del Big Data en l’activitat turística. Tanmateix, l’esdeveniment comptarà amb una taula rodona en la qual s’abordarà la necessitat de crear i fer més atractiu un destí, mitjançant la col·laboració de tots els agents i empresaris turístics de la zona.
 
La jornada finalitzarà amb un taller de formació dissenyat pels propietaris de cases rurals, 'Optimitza el teu contingut audiovisual per millorar les teves ventes', impartit per Cristina Perseguer, responsable de comunicació d’Escapadarural.com. Seguidament, es farà entrega del premi Espiga d’Or que cada any atorga la Federació de Cases Rurals a Lleida, en reconeixement a una trajectòria professional destacada entre els empresaris del turisme rural. Núria Ferrando, presidenta d’aquesta Federació, serà l'encarregada d'entregar el guardó. 

rn

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *