Sense Categoria

Jorge Soler encapçala la llista de Ciutadans a Lleida el 27-S

LleidaDiari
  • agost 24, 2015
  • 2 min read
Jorge Soler encapçala la llista de Ciutadans a Lleida el 27-S

Jorge Soler encapçala la llista de Ciutadans a Lleida el 27-S| Redacció – Fotografia: Ciutadans Lleida

 

Ciutadans (C's) ha presentat aquest diumenge la seva llista al Parlament de Catalunya per Lleida, encapçalada pel vicedegà i cap d'estudis de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, Jorge Soler. El segueixen Javier Rivas, José Antonio Flores, María Elena González i Laura Escrig.

 

  

El candidat de Ciutadans ha manifestat que la proposta de la formació es basarà en “reactivar l'economia, estimular les polítiques socials i lluitar contra la corrupció, amb l'objectiu de defensar els drets de tots els catalans”. També ha destacat la importància que “els ciutadans vegin que els polítics estan de la seva part”.

  

 

  

En relació a la proposta educativa de Ciutadans, Soler ha defensat un sistema “trilingüe i de qualitat per a tots els catalans” i ha assenyalat la necessitat d'impulsar “polítiques de reactivació econòmica per a empresaris i emprenedors”, a més d'una millora en la sanitat.

  

 

  

La resta de la llista la formen Pedro José Sánchez, Josefa Martínez, Josep Maria Viola, Montserrat Ortiz, Ramon Vilaltella, Alexandre Gásquez, Cristina López, Albert López, Renato Bertomeu i Ángeles Ribes.

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *