Sense Categoria

Jocs sense Fronteres organitza una matinal esportiva a la Seu

Avatar
  • setembre 19, 2018
  • 3 min read

Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

 

L'associació benèfica i sense ànim de lucre Jocs sense Fronteres organitza per aquest pròxim diumenge 23 de setembre una matinal esportiva i curses solidàries que tindran lloc al Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell, a partir de les deu del matí. Així ho han anunciat en roda de premsa Yolanda Castillejo i Àlex Bertran, membres d'aquesta associació que han explicat els objectius i el desenvolupament d'aquestes activitats familiars i solidàries que s'adrecen a nens i nenes de zero a quinze anys. 

 

La matinal esportiva consistirà en la celebració de diferents jocs adequats a cada grup d'edat dels infants participants que podran estar acompanyats per les seves respectives famílies. Pel que fa a les curses solidàries també s'aniran desenvolupant per grups d'edat que es clouran amb una cursa oberta a tothom. Al respecte, Yolanda Castillejo, ha manifestat que «tots els jocs estaran oberts tant als infants com als seus pares i mares, ensenyant-los valors o rectificant-los. Les curses solidàries no seran competitives, en les quals tots els participants obtindran el mateix obsequi. La finalitat d'aquesta jornada solidària és unir esport, família i valors».

 

La importància dels voluntaris

Val a dir també que aquesta matinal esportiva i curses solidàries compten amb la col·laboració d'un grup de voluntaris de totes les edats que realitzaran tasques de monitors. Per participar en alguna d'aquestes activitats esportives solidàries cal fer una inscripció per correu electrònic a jocssensefronteres@gmail.com o presencialment el mateix diumenge al Parc del Segre. El preu de la inscripció és de cinc euros. Els diners que es recaptin durant aquesta jornada aniran destinats a promocionar i oferir activitats de lleure per a la integració d'infants amb dificultats en el seu desenvolupament (Òmnia Kids). 

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

 

Per la seva part, Àlex Bertran ha remarcat que «Jocs sense Fronteres és una associació dedicada a organitzar activitats solidàries, oberta a projectes que proposin qualsevol institució o persona amb l'objectiu de recaptar fons per ajudar a infants i joves en situació de vulnerabilitat a la Seu i comarca». En aquest sentit, Bertran ha recordat que aquesta associació ja va realitzar el passat mes de juny la primera activitat solidària amb l'organització del primer festival de curtmetratges juvenils anomenat ROCS. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *