Articles

Joan Cañellas renova un any més per l’ICG Software Lleida

  • agost 5, 2015
  • 2 min read
Joan Cañellas renova un any més per l’ICG Software Lleida

Joan Cañellas ha signat la seva renovació per un any més amb l'ICG Software Lleida. El defensa, nascut a Vila-seca, serà tota una garantia al darrera per l'equip de la Terra Ferma. Aquesta serà la seva quarta temporada a Lleida, uns anys en que el seu progrés i adaptació a l'OK Lliga ha estat espectacular.

L'entrenador del primer equip, Albert Folguera, que va ser qui el va demanar i el va portar a Lleida, destaca sobretot el seu potencial físic, la tasca fosca en defensa i molts cops poc valorada, i sobretot la seva progressió com a jugador. Segons Folguera és l'esportista que més ha evolucionat al seu equip.
 
El porter de Tremp Lluís Tomàs és qui més valora la renovació de Cañellas, ja que tenir un jugador com ell, “és com tenir a Carles Pujol si ho comparem amb el futbol”, ha explicat. La seva gran amistat amb Esteve Pujals, nou fitxatge d'aquest any, ha estat molt determinant per la seva continuïtat al club lleidatà, descartant ofertes que tenia sobre la taula.
 
Per altra banda, aquesta setmana l'ICG Software Lleida espera segellar la renovació del capità Trilla i el davanter Rodero dels quals sols queda estampar la signatura. El club també està pendent del futur de David Ballestero.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.