Cultura

Javi Queralt en concert aquest divendres al cicle Vesprades de Lleida

Actuarà a l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida

Marta Romera
  • setembre 29, 2022
  • 3 min read
Javi Queralt en concert aquest divendres al cicle Vesprades de Lleida

El cicle ‘Vesprades. Música als ateneus’ coorganitzat per la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, ha reprès la seva segona edició, que tindrà lloc fins al 12 de novembre de 2022 en 8 ateneus de la província de Lleida.

Pel que fa al cartell d’artistes que hi participen, la programació compta amb les actuacions d’Ares Gratal, Helen, Asori, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Javi Queralt – Divendres 30 de setembre a les 20:00 – Ateneu Popular de Ponent de Lleida (Sala Nausica)

Cantautor, músic i “disfrutón”, Javi Queralt practica l’art de donar-li a la seva veu la melodia indicada perquè perdurin les seves històries en el temps i en les veus dels altres. Les seves cançons ens transporten a moments. Un ídol dels clàssics i entusiasta de la música que aporta bon rotllo i un plus a la vida.

Va començar al costat de la seva guitarra un dia, perquè així ho va sentir. A més, Javi Queralt va començar en el món musical molt abans, formant part de bandes com The Platanos, Kalikeños i moltes altres. Els seus formats en acústic es caracteritzen per la intimitat i la proximitat al públic, generant una connexió especial i única.

Fa menys d’un any va fer el llançament de dues cançons, ‘Mirala’ i ‘Qué tengo que hacer’, que estan disponibles a totes les plataformes digitals. Una d’elles va acompanyada de videoclip disponible a YouTube i gravat amb els seus amics. Actualment, està treballant amb dos temes que ja estan gairebé finalitzats a l’espera de llançament.

Pròxims concerts

Ateneu Popular de Ponent de Lleida (Lleida) – JAVI QUERALT – 30 de setembre a les 20 h (Sala Nausica)

Unió recreativa Maialenca (Maials) – ARES GRATAL – 2 d’octubre a les 19 h (La Societat)

Cercle de Belles Arts de Lleida (Lleida) – EL MUDO KON VOZ – 14 d’octubre a les 19h

Ateneu Popular de la Fuliola (Urgell) – VÍCTOR GONZÁLEZ – 16 d’octubre a les 19h

Casino de la Granadella (Les Garrigues) – OLGA ZOET – 22 d’octubre a les 19:30 h (Sala polivalent del Centre Cívic 1 d’octubre)

Ateneu de Guissona (La Segarra) – HELEN – 29 d’octubre a les 20:30 h

Ateneu popular Garriguenc (Les Garrigues) – ASORI – 12 de novembre a les 20 h (Sala Municipal – Cervià de Les Garrigues)

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *