Sense Categoria

El Jalogüing Alpicat col·laborarà amb el projecte «Un llapis per Ghana»

Avatar
  • octubre 28, 2018
  • 2 min read

Imatge de l'edició anterior | Lleida Esportiu

 

El Jalogüing Alpicat potenciarà enguany el seu vessant solidari amb la recollida de roba i material escolar pel projecte «Un llapis per Ghana». La tradicional festa se celebrarà el 31 d'octubre a La Unió amb l'organització de l'Ajuntament d'Alpicat i Jalogüing Alpicat. L'activitat es desenvoluparà en dues sessions, una a les 18.30 hores denominada Petits Valents i l'altra el tradicional Túnel del Terror a les 20.00 hores, ambdues amb entrada gratuïta i recollint material pel projecte «Un llapis per Ghana», que recollirà roba i material escolar per als nens i nenes de l'orfenat Ryvanz-Mia.

 

El material que més fa falta són motxilles d'anar a l'escola, roba i calçat esportius, roba interior (sobretot sostenidors de talles grans), mitjons, eines (martells, claus angleses…), complements alimentaris, llaços i cintes, llanternes, brides i xinxetes i cinta adhesiva. No fa falta que tot el material i la roba siguin nous, però sí que han d'estar en condicions de ser reutilitzables. Podeu trobar més informació a la web http://jaloguing.com.

 

 

La Castanyada que prepara Tàrrega

Tàrrega és una altra de les localitats lleidatanes que preparen amb il·lusió la nit de la Castanyada. Per aquest motiu, Tàrrega es prepara per celebrar una altra nit tradicional de Castanyada amenitzada amb música alegre i festiva. La Regidoria de Cultura enllesteix els preparatius d'una vetllada integrada per un doble concert a càrrec de les agrupacions Her Majesty i Banda Neon. La proposta tindrà lloc el dimecres 31 d'octubre, a partir de les 23.00 hores de la nit, a l'Espai MerCAT (plaça de les Nacions sense Estat).

 

Com de costum, l'entrada serà gratuïta i s'oferirà al públic un tast de castanyes, tal com marca la tradició de tan assenyalada data. El quartet Her Majesty és originari de Tàrrega i, tot i la joventut dels seus components, ja porta sis anys de fructífera trajectòria. Per la seva part, el combo Banda Neon és especialista en versions de música disco dels 80 i pop-rock d'actualitat. El quintet gironí també conrea cançons representatives de la rumba i el reggaeton, oferint així un espectacle volcànic de gran èxit.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *