Sense Categoria

Isaac Martínez representarà a Lleida a la gala de Míster Espanya 2019

Avatar
  • octubre 23, 2018
  • 3 min read

Imatge de l'Isaac | Facebook Isaac Martínez

 

Isaac Martínez representarà a la demarcació de Lleida a la gala Nacional Míster Internacional Spain 2019. Aquest jove estudiant d'INEFC i Fisioterapia a la UdL ja es prepara per a formar part d'aquest certamen de bellesa que tindrà lloc del 30 de juny al 6 de juliol a Villanueva de la Jara, a Cuenca. Tal com es pot veure al perfil de les seves xarxes socials, l'Isaac és un jove que es cuida i que practica de forma diària esport, raó per la qual podrà lluir l'any vinent el seu treballat cos. Tanmateix, també té una especial cura de la seva alimentació, ja que les fotografies publicades a les xarxes així ho manifesten. L'Isaac, que és natural de la localitat tarragonina d'Altafulla tot i que viu a Lleida, es mostra molt il·lusionat per aquest nou repte professional. 

Imatge de l'Isaac

Imatge de l'Isaac | Facebook Isaac Martínez

 

 

En aquest sentit, cal recordar que l'any passat el lleidatà Ricard Megias, un jove de 25 anys nascut a Sant Adrià del Besostambé va formar part d'un altre esdeveniment de bellesa espanyol. En aquest cas es va celebrar el 6 de maig del 2017 a Matalascañas, a Huelva. Megias és estudiant de podologia i un apassionat del waterpolo i el fitness. La d'aquest any ha estat la cinquena edició d'aquest certamen de bellesa nacional i va ser Christian Pérez, Míster Espanya Internacional 2016 de València, qui va coronar al seu successor.

Imatge de l'Isaac Martínez

Imatge de l'Isaac Martínez | Facebook Isaac Martínez

 

 

Representació catalana en un concurs de bellesa al Brasil

D'altra banda, el concurs 'Mister Grand International' tindrà representació tarragonina. Aquest concurs a nivell mundial comptarà amb un tarragoní, Iván Tamarit, que representarà Espanya en aquest certamen de bellesa que celebrarà la seva final a Brasil. Té 27 anys, mesura 1,78 m metres d'alçada i, a banda de model, Iván és entrenador personal al seu propi centre, Trifit Tarragona, ubicat al carrer de Ramon Comas, al barri de Sant Pere i Sant Pau.

 

Anteriorment, Tamarit va ser el guanyador el concurs 'Míster Model Bellezza España', i també va representar Tarragona en el concurs 'Dama y Caballero de España'. Només cal donar un cop d'ull al seu perfil d'Instagram per veure que és un apassionat de l'esport, faceta que ara combina amb els treballs de model i la seva participació en els concursos de bellesa. Tamarit comparteix molt sovint els entrenaments que imparteix i que ell mateix practica al seu propi centre.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *