L’IRBLleida estrena ‘Lleida conCiencia’, un podcast de divulgació científica

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) iniciarà aquest mes de setembre la sèrie de podcasts 'Lleida conCiencia' per a fer divulgació científica de la recerca biomèdica realitzada a Lleida.

 

L'entrevista de Lleida TV, Mariví Chacón, conversarà amb personal investigador del centre per explicar d'una manera clara i directa la recerca que estan portant a terme.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els primers tres episodis es podran escoltar de manera mensual

· Manuel Sánchez de la Torre, professor Ramon i Cajal de la Universitat de Lleida (UdL) i responsable del Grup de Medicina de Precisió en Malalties Cròniques de l'IRBLleida, que parlarà sobre la importància de la medicina personalitzada.

 

· Jessica González, facultativa del servei de pneumologia de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV) i membre del grup de recerca d'Investigació translacional en medicina respiratòria de l'IRBLleida, que conversarà sobre COVID-19 i malaltia respiratòria.

 

· Xavier Matias-Guiu, cap del servei d'Anatomia Patològica de l'HUAV i responsable del grup de recerca Patologia Oncològica de l'IRBLleida, i Núria Eritja, professora de la UdL i investigadora principal del grup de recerca Patologia Oncològica, que dialogaran sobre el càncer.