Sense Categoria

L’IRBLleida estrena ‘Lleida conCiencia’, un podcast de divulgació científica

LleidaDiari
  • setembre 17, 2021
  • 2 min read
L’IRBLleida estrena ‘Lleida conCiencia’, un podcast de divulgació científica

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) iniciarà aquest mes de setembre la sèrie de podcasts 'Lleida conCiencia' per a fer divulgació científica de la recerca biomèdica realitzada a Lleida.

 

L'entrevista de Lleida TV, Mariví Chacón, conversarà amb personal investigador del centre per explicar d'una manera clara i directa la recerca que estan portant a terme.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els primers tres episodis es podran escoltar de manera mensual

· Manuel Sánchez de la Torre, professor Ramon i Cajal de la Universitat de Lleida (UdL) i responsable del Grup de Medicina de Precisió en Malalties Cròniques de l'IRBLleida, que parlarà sobre la importància de la medicina personalitzada.

 

· Jessica González, facultativa del servei de pneumologia de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV) i membre del grup de recerca d'Investigació translacional en medicina respiratòria de l'IRBLleida, que conversarà sobre COVID-19 i malaltia respiratòria.

 

· Xavier Matias-Guiu, cap del servei d'Anatomia Patològica de l'HUAV i responsable del grup de recerca Patologia Oncològica de l'IRBLleida, i Núria Eritja, professora de la UdL i investigadora principal del grup de recerca Patologia Oncològica, que dialogaran sobre el càncer.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *