Intervenen al Segrià roba falsificada valorada en més de 5.000 euros

El passat dijous, 1 de febrer de 2024, en el marc d’una operació conjunta entre la Guàrdia Civil de la Companyia de Balaguer i la Policia Local d’Almacelles, realitzant un Punt de Verificació fiscal sobre prevenció de Contraban i Propietat Industrial, es va identificar una furgoneta Mercedes Benz ocupada per un home de 32 anys, resident a Torres de Segre.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En inspeccionar el vehicle, els agents van descobrir 31 dessuadores de diverses marques reconegudes destinades, presumptament, a ser exposades i venudes en el mercadet setmanal d’Almacelles. Un perit oficial de les marques va verificar la falsedat de les peces, valorant-les en 5.200 euros, i es procedí a la seva confiscació.

El conductor del vehicle va ser informat de la instrucció de diligències per un presumpte delicte contra la Propietat Industrial, quedant sota la condició d’Investigat No Detingut. Les diligències foren remeses al Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Lleida, mentre que les peces confiscades es dipositaren sota la disposició de l’Autoritat Judicial.