Intervenen a Lleida material de telefonia falsificat i valorat en més de 20.000 euros

Imatge del material intervingut

La Urbana i la Guàrdia Civil van denunciar els responsables | Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil i de la Guàrdia Urbana de Lleida, dins el marc de col·laboració conjunta, van inspeccionar aquest passat dimecres 19 de febrer tres establiments comercials de la ciutat.

 

Durant les inspeccions policials, es va intervenir una gran quantitat de material de dues marques de prestigi de telefonia mòbil (fundes, bateries, auriculars, carregadors, entres altres), per tractar-se de gènere falsificat, amb un valor de més de 23.000 euros.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

De forma conjunta amb els representants legals de les marques perjudicades

L'actuació es va iniciar per investigació prèvia dels agents de la Guàrdia Civil i de la Guàrdia Urbana de Lleida, de forma conjunta amb els representants legals de les marques perjudicades. A conseqüència dels fets es va comunicar la seva condició d'investigats per un presumpte delicte contra la propietat industrial als responsables dels establiments, Y.Z., home de 34 anys, Y.Z., home de 30 anys; I.M.R. dona, de 56 anys i S., home de 31 anys, tots ells veïns de Lleida, quedant els efectes intervinguts a disposició del jutjat d'Instrucció núm. 1 de Lleida.

 

També et poden interessar…