Sense Categoria

L’R11 i l’R3 de Rodalies, interrompudes per un atropellament a Montcada i Reixac

Avatar
  • setembre 13, 2018
  • 3 min read

El nombre de víctimes mortals a les vies de tren de Montcada i Reixac és de 171. | CCMA
 

 

L'R11 i l'R3 de Rodalies es troben interrompudes per un atropellament a Montcada i Reixac. En aquests moments, el comboi implicat està aturat en aquesta població.

 

Tal com ha informat Rodalies en el seu compte personal de Twitter, el tren que havia de fer el trajecte Portbou – Barcelona Sants aquest matí, ha quedat aturat per ordres policials després de la mort d'una persona. Els desviaments s'estan produint per Bifurcació Mollet, i l'empresa pública adverteix que les afectacions produïdes poden superar els 60 minuts. 

 

 

Per la seva banda, des del Twitter d'Equip Viari han informat que les alternatives ara mateix són les línies R3 i R4, que també compten amb estacions a la mateixa població. A més, la circulació per  l'R2 Nord i l'R11 -que és la del comboi implicat- estan sent desviades a partir de Mollet del Vallès, i en aquests moments fan el recorregut de l'R-8, que passa pels municipis de Cerdanyola, Sant Cugat, Rubí, Castellbisbal i Martorell. 

 

Tan sols uns minuts després que la notícia saltés a la llum, Twitter no ha parat de fer-se ressò de l'accident, fent patent la necessitat urgent que es produeixi el soterrament d'aquest tram de la via, que és considerada un dels punts negres de la xarxa ferroviària catalana. De fet, ha s'ha convocat una concentració al monòlit en memòria de les víctimes, a les 12 del migdia d'avui. 

 

Tal com han explicat diversos usuaris d'aquesta popular xarxa social, ja són un total de 171 persones les que han perdut la vida a les vies del tren de la localitat de Montcada i Reixac. Però això no és el més alarmat del succés, ja que dues d'aquestes morts s'hi han produït en un marge de temps inferior a 15 dies.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *