Interior considera que les Borges Blanques no té un problema de seguretat

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, creu que les Borges Blanques no té problemes particulars pel que fa a la seguretat que les diferenciïn de la resta del país i ha afirmat: “No dic que no hi hagi un problema, però que també es dona en altres indrets del país”, i ha indicat que a la capital de les Garrigues no és cap epicentre relacionat amb el cultiu de marihuana. 

Elena s’ha compromès a assistir a la Junta local de Seguretat convocada per l’alcaldessa de les Borges, a causa dels fets dels últims dies: L’apunyalament mortal de diumenge a la capital de les Garrigues, que se suma a la investigació judicial encara oberta per la mort del vigilant d’una plantació de marihuana, el cos del qual encara no s’ha trobat.

 

“En la mesura en què la meva presència pugui ajudar a la ciutat i a parlar més tranquil·lament sobre aquest tema amb tots els actors i operatius, allà serem”, ha apuntat. I ha afegit que els dos crims poden tenir relació amb la salut pública, específicament amb el cultiu de cànnabis.

El conseller d’Interior destaca la resolució de l’apunyalament mortal que va tenir lloc diumenge passat a les Borges Blanques, amb la detenció de l’autor de l’homicidi després que aquest es lliurés a Lleida a la comissaria dels Mossos. En relació amb el crim del vigilant d’una plantació de marihuana, Elena ha afirmat que és un cas judicialitzat i que s’està investigant.