Sense Categoria

L’Institut Català de les Finances inverteix 3 MEUR en l’empresa lleidatana Semillas Batlle

LleidaDiari
  • desembre 10, 2020
  • 2 min read

L'Institut Català de les Finances inverteix 3 MEUR en l'empresa d'agricultura especialitzada Semillas Batlle | LleidaDiari.cat

L'Institut Català de les Finances (ICF) ha invertit tres milions d'euros en l'empresa d'agricultura especialitzada Semillas Batlle, amb seu a Molins de Rei (Baix Llobregat). Segons ha detallat l'ICF a través d'un comunicat, aquesta operació –via ampliació de capital- permetrà a la companyia «incrementar la capacitat productiva, redissenyar les instal·lacions per automatitzar processos i invertir en un magatzem intel·ligent».

 

L'entitat financera pública ha completat la inversió a través del seu fons ICF Capital Expansió II, que disposa de 50 MEUR i se centra a injectar capital en empreses catalanes que hagin posat en marxa projectes estratègics de creixement tant orgànic com inorgànic. Segons David Giné, conseller delegat de Semillas Batlle. «l'ICF és el soci ideal per portar a terme projectes de creixement, ja que ha dotat a la companyia de solvència patrimonial i tresoreria». Alhora, assegura que la inversió «permetrà fer un pas endavant amb la millora del govern corporatiu».

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Semillas Batlle va néixer l'any 1802 a Bell Lloc d'Urgell

Semillas Batlle va néixer l'any 1802 a Bell Lloc d'Urgell (Pla d'Urgell), on actualment disposa d'una de les seves dues unitats productives. L'altre es troba a Talavera de la Nueva (Toledo), mentre que des de la seu central de Molins de Rei es coordina tant la producció com la logística. La companyia està formada per 90 treballadors, exporta a 40 països en tots els continents i va tancar l'exercici 2019 amb una facturació de 22 MEUR.

 

Pel que fa a la seva activitat, el grup es dedica a l'obtenció, producció i comercialització de llavors de gran cultiu per a grans extensions de terrenys. La segona àrea de negoci està especialitzada en la producció i comercialització de productes per a l'hort i el jardí.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *