Atenció entitats economistes: Arriba Ponent FEST

Des d’aquest passat dimarts i fins al dia 2 d’abril s’obre el període d’inscripció com a expositor a la 5a edició de la Ponent FEST, la Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent. La fira se celebrarà el dissabte 15 d’abril a la Plaça de la Catedral de Lleida.

La fira, que atrau centenars de persones i un gran nombre de professionals, és un dels esdeveniments clau del panorama cooperatiu i solidari de Ponent i del conjunt de Catalunya. La previsió és que una quarantena d’entitats participin com a expositores i que la programació inclogui activitats i espectacles per a tota la família.

 

La Ponent FEST està oberta a la participació de totes les entitats, cooperatives, organitzacions, fundacions i altres agents que treballen amb criteris d’economia social i solidària, posant al centre de l’activitat els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La fira té l’objectiu de visibilitzar l’economia social i cooperativa de les terres de Lleida, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També vol fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris.

En aquesta 5a edició la fira torna a Lleida i el recinte firal ocuparà la Plaça de la Catedral, l’espai idoni per generar un gran impacte i donar un nou impuls per continuar fent créixer la Ponent FEST. També s’utilitzarà l’espai del pati interior de l’Institut d’Estudis Ilerdencs per dur a terme diferents activitats i xerrades.

La Ponent FEST està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, La Diputació de Lleida, el Patronat de Promoció Econòmica i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.