Famílies: Obren inscripcions per buscar el vostre tió de Nadal al bosc de la Seu d’Urgell

L’activitat prenadalenca a la natura ‘Anem a buscar els tions al bosc’ on els infants podran anar a buscar el seu tió al bosc del Pla de les Forques se celebrarà el pròxim dissabte 3 de desembre. Les famílies que hi vulguin participar caldrà que s’inscriguin prèviament, i podran escollir entre tres torns, 1r torn de 10.00 a 11:00 hores; 2n torn, d’11.30 a 12.30 hores; i 3r torn de 13:00 a 14:00 hores.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els nens i nenes participants faran una petita excursió pel bosc acompanyats pels exploradors Guillem Castellví i Albert de Gràcia, de Meteopirineus. Els infants s’aniran trobant amb diferents sorpreses, entre les quals hi haurà els Minairons i al seu propi tió. Per completar l’activitat, es comptarà amb una animació que anirà a càrrec del ‘Tonet’.

Les inscripcions s’han de fer a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 355 608 o bé enviant un correu a joventut@aj-laseu.cat Val a dir que la inscripció és gratuïta. Les places són limitades.

 

La regidora d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Núria Tomàs, manifesta que «la màgia dels Tions, els Minairons i els secrets del bosc és una activitat consolidada, esperada i exitosa. I amb l’encesa de llums s’obre el Món Màgic de les Muntanyes que ens acompanya fins després de Reis». Properament, s’anunciarà la programació nadalenca completa de ‘El Món Màgic de les Muntanyes 2022-2023’.