Sense Categoria

Inicien la campanya ‘T’ho portem a casa’, per apropar els productes a la ciutadania

Avatar
  • abril 17, 2020
  • 2 min read

El Patronat de Promoció Econòmica inicia la campanya ‘T’ho portem a casa’ | LleidaDiari.cat

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha posat en marxa a la web/app 'Aliments del territori i tu' un nou apartat —que inclou pagesos i productors locals de les comarques de Lleida— sota el nom 'T'ho portem a casa', amb la intenció de facilitar l'arribada de productes de proximitat i de temporada a les persones que ho demanin, coincidint amb aquesta època de confinament a causa de la pandèmia causada per la COVID-19.

 

'T'ho portem a casa' facilita que 48 productors de la xarxa ofereixin la possibilitat que els consumidors contactin amb ells perquè els enviïn les comandes directament als domicilis. S'hi poden trobar des de carns, cereals, cervesa artesana, conserves, derivats làctics, embotits, formatges, fruita de llavor, fruita seca, herbes aromàtiques, llets, llegums, mel, melmelades, oli, olives, patés, plats cuinats, productes de fleca, productes ecològics, vinagre, vins, etc..

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La qualitat i varietat dels productes existents

La xarxa —impulsada per la Diputació de Lleida— aplega empreses del sector agroalimentari de les terres de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran i està basada en la qualitat i varietat dels productes existents. El web/app permet que la ciutadania localitzi els productes i n'obtingui informació acurada, i que els productors tinguin una plataforma que els doni a conèixer i els posicioni en el mercat. Per a més informació es pot consultar el web (https://alimentsdelterritori.cat) o descarregar l'aplicació corresponent.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *