El Rodi Balàfia Vòlei comença la pretemporada

El Rodi Balàfia Vòlei ha iniciat la pretemporada aquest dilluns 28 d’agost a les 20.00 hores al pavelló municipal Juanjo Garra. L’entrenador de l’equip, Sergi Mirada, ha dirigit el primer entrenament d’aquesta temporada 2023-2024 en què encara no estarà tota la plantilla al complet, ja que alguns jugadors no s’incorporaran fins al 4 de setembre. Pel que fa a la planificació prevista, s’han previst dos entrenaments més, a banda del de dilluns. Cal recordar que l’equip lleidatà ha incorporat tres nous jugadors com són Pere Font, Alberto Cánovas i Arnau Raventós i que ha renovat gairebé tota la plantilla amb les baixes d’Íker Álvaro, Ángel Martín, Sergi Mata i Marc González.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquesta setmana també han començat els entrenaments per a la base. El gran interès de molts nens i nenes per jugar a vòlei fa preveure que el club haurà de doblar línia en les categories infantil, cadet i juvenil. Un fet que serà històric per al Balàfia Vòlei, ja que mai havia tingut dos equips en cadascuna d’aquestes categories. A més, aquesta temporada es crea un segon equip sènior masculí, un màster competitiu i un màster lúdic. En aquest sentit, cal destacar que el club superarà els 150 jugadors aquesta temporada.

La presidenta del club, Vanesa Ortega, ha afirmat que «em preocupa seriosament la falta d’instal·lacions perquè això està comprometent el creixement del club i aquest fet està posant moltes traves a poder fer més captació i que el voleibol es pugui anivellar a altres esports de la ciutat». La presidenta ha afegit que «no es té en compte si un club creix, si està fent bé les coses per fer que més nens juguin a voleibol, perquè se’ns donen les mateixes hores de pavelló que altres anys o inclús menys i així es fa difícil poder créixer. És més, tenint un equip a Superliga 2, aquest ha de renunciar a entrenar en pista completa per poder encabir els equips de la base», ha reclamat Ortega.