Alpicat ja està de Festa Major

La caminada popular i el sopar de germanor dels penyistes van marcar el dimecres 23, el tret de sortida de la Festa Major d’Alpicat. La celebració viurà el seu primer dia ‘oficial’ el 24 d’agost amb una jornada que inclourà el repic de campanes i esclat de coets i conclourà el diumenge 27 amb l’actuació dels castellers de Lleida, diversos concerts i un castell de focs de cloenda.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El moment especial arriba el dijous 24 d’agost a les 21.30 hores amb el pregó de festa a càrrec de l’alpicatí Sisco Sapena, cofundador, CEO i president de Lleida.net. La programació del dijous inclou l’acte de proclamació de les pubilles i els hereus, el lliurament dels premis dels concursos de cartells anunciadors de la Festa Major, un sopar popular, l’espectacle ‘Les 7 pomes’, a càrrec de Ferran Aixalà, i un concert amb el grup de versions ‘Band The Cool’.

La Festa Major acabarà el diumenge 27 amb jocs infantils, un campionat de botifarra, l’espectacle familiar ‘Zum’, a càrrec de la companyia La Tresca i la Verdesca, un vermut musical amb Marc Aixut, l’actuació dels Castellers de Lleida, un concert i ball amb l’Orquestra Rosaleda, un concert de Cafè d’Alger i el castell de focs d’artifici de cloenda.

Per a consultar totes les activitats i programació de la Festa Major d’Aplicat, consulta aquest enllaç.