Un inhibidor fa que a Sort no funcionin els comandaments de cotxes

Pla general de l'avinguda dels Comtes de Pallars de Sort

Pla general de l'avinguda dels Comtes de Pallars de Sort | LleidaDiari.cat

 

Des de fa setmanes alguns conductors que aparquen el seu vehicle a l'avinguda dels Comtes de Pallars de Sort o a la plaça Santa Anna es troben que no poden tancar el seu vehicle amb el comandament a distància. El mateix els passa a alguns establiments amb les portes automàtiques dels magatzems.

 

Després d'investigar la causa, els tècnics de l'Ajuntament han determinat que algú, amb voluntat o fortuïtament, utilitza la mateixa freqüència que aquests aparells electrònics i actua com a inhibidor. Ara, estan a l'espera que tècnics especialitzats es desplacin a Sort amb una antena concreta per poder determinar el lloc exacte d'on surt aquesta freqüència que actua com a inhibidor de la resta.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

La majoria de conductors es troben que no poden tancar ni obrir el vehicle amb els comandaments però alguns pocs s'han trobat que no han pogut engegar el cotxe. En aquest cas la solució implica avisar una grua que desplaci el vehicle uns metres més lluny on ja no actua aquest inhibidor de freqüències i així poder-lo tornar a engegar amb normalitat.

Pla general de l'avinguda dels Comtes de Pallars de Sort

Pla general de l'avinguda dels Comtes de Pallars de Sort | LleidaDiari.cat

 

 

Els conductors han d'optar per tancar el vehicle de manera manual 

Raimon Monterde, alcalde de Sort, ha explicat que s'han posat en contacte amb els Mossos d'Esquadra per si disposen d'una unitat especialitzada en aquests casos i no han obtingut resposta favorable. El mateix ha passat amb la Generalitat, que no ha pogut atendre aquesta petició. Monterde ha dit que davant aquestes dues negatives l'Ajuntament ha contractat una empresa especialitzada per detectar l'origen del problema i poder solucionar aquest incident.

 

També et poden interessar…