Ingressa a presó per vendre cocaïna des d’un pis del centre d’Artesa de Segre

Imatge de la cocaïna, així com els diners, la bàscula de precisió i els telèfons mòbils

Imatge de la cocaïna, així com els diners, la bàscula de precisió i els telèfons mòbils | LleidaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un veí d'Artesa de Segre, de 26 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. La policia va obrir una investigació a finals de maig en tenir coneixement que s'estaria venent cocaïna des d'un pis del carrer Sant Antoni Maria Claret d'Artesa de Segre a consumidors de la comarca.

 

La detenció va tenir lloc després que agents del cos registressin l'habitatge en el qual van localitzar una bossa amb 102,5 grams de cocaïna, nou embolcalls preparats per la venda amb un pes total de 6,2 grams de la mateixa droga, una bàscula de precisió, 3.600 euros en metàl·lic i set telèfons mòbils.

 

Segons estimacions de l'Oficina Central Estatal d'Estupefaents, la droga comissada estaria valorada en més de 6.000 euros. El detingut ha passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer, que n'ha decretat l'ingrés a presó.

  

 

 

A finals de maig els Mossos van rebre diferents informacions alertant que s'estaria traficant amb drogues des d'un pis del centre de la població d'Artesa de Segre. La policia va obrir una investigació i va iniciar una sèrie de vigilàncies que van permetre constatar la venda de cocaïna. Segons la policia, els compradors contactaven telefònicament amb els residents del pis, els quals baixaven i venien la droga a peu de carrer. Aquest dijous, després d'haver identificat els presumptes responsables del tràfic de drogues, els Mossos van realitzar una entrada i registre al pis. Els agents van localitzar en diferents habitacions un total de 108,7 grams de cocaïna, 3.600 euros en metàl·lic, a més d'una bàscula de precisió i de set tifons mòbils.