Els informatius de la Cuatro ubiquen la localitat barcelonina de Martorelles a Lleida

Imatge publicada pel Postureig de Lleida

Imatge publicada pel Postureig de Lleida | @PostureigLleida

 

Lleidatans, per si encara no ho sabíeu, hem crescut en el mapa. Sí, després que fa uns mesos laSexta ens bategés com a ciutat amb platja i que los40 situés a la cantant lleidatana Lorena Gómez en una zona costanera propera a Girona, ara és la Cuatro qui considera que Martorelles, Barcelona, pertany a Lleida. El Postureig de Lleida ha compartit la imatge dels informatius de la Cuatro on apareix la localització des d'on la reportera està fent el directe. En la imatge es pot veure com situen a Martorelles, per error, com una localitat lleidatana. Afegint un toc d'humor a aquesta errada, el Postureig de Lleida ha advertit que: «Aviseu a la gent de Martorelles, (entre Badalona i Granolleres), que ara han de parlar amb la 'E' i menjar caragols, gràcies».

 

Altres errades amb Lleida i el mar

Però els lleidatans fa mesos que tenen platja, segons va anunciar laSexta durant l'emissió de la notícia que algunes platges catalanes havien despertat amb la plantada de desenes de creus grogues en suport als «presos polítics». Tal com es pot veure a les imatges que ràpidament van córrer per les xarxes socials, el titular de la notícia explicava: «Els CDRs han clavat milers de creus grogues en diverses platges de Girona i Lleida…». Aquesta no va ser l'única vegada, ja que, setmanes després, a Lleida li va tornar a néixer mar. Sí, sí, després de l'errada que va cometre laSexta, en un vídeo de la ràdio los40 va aparèixer la paraula Lleida lligada a la costa.

Captura del vídeo

Captura del vídeo | los40

 

Concretament ens referim al vídeo que van publicar los40 on es feia un repàs de la procedència dels ex concursants del programa Operación Triunfo. Lorena Gómez, guanyadora del programa el 2006 i natural de Lleida, també apareix al mapa representant a la capital del Segrià però, a l'hora de ficar-la en el mapa, ho fan en una zona costanera de Girona. Els comentaris arran de l'errada no s'han fet esperar i les xarxes socials es van emplenar de comentaris. Malgrat tot, a Lleida, seguim sense platja.