Alerta: S’incrementen els robatoris a Alcarràs

L’Ajuntament d’Alcarràs ha denunciat un increment de delictes de robatori al municipi i ha pres mesures al respecte, després que durant la nit d’aquest dilluns, 24 d’abril, tres persones han estat detingudes per presumpte delicte de robatori amb força a la deixalleria municipal d’Alcarràs, que es troba al costat del polígon industrial de Lo Tossalet Roig. En concret, després d’aquest robatori, s’ha intensificat la vigilància i la instal·lació d’alarmes a la zona per a poder acabar amb aquest tipus d’actes vandàlics.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 23.00 hores de la nit, quan el sistema d’alarmes ha avisat que algú havia entrat al recinte. Quan la patrulla ha arribat a l’escenari dels fets s’ha trobat amb dues noies i un noi, que havien entrat a la deixalleria, saltant la tanca. Les tres persones anaven equipades amb tres frontals de llums, guants negres, tornavisos, talla fils i altres eines amb la intenció de robar ferro i ferralla dels electrodomèstics que hi poguessin trobar.

 

A continuació, s’ha procedit a identificar-los i detenir-los a Mossos d’Esquadra, per temptativa de robatori amb força, fins que passin a disposició judicial.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!