El Rodi Balàfia Vòlei reforça el seu staff tècnic per la nova temporada

El Rodi Balàfia Vòlei reforça i amplia el seu ‘staff’ tècnic amb la incorporació de Raúl Hileno. Amb una àmplia trajectòria en el món del voleibol, serà l’analista de dades esportives, formant tàndem amb Mario Martínez, que continuarà com a estadístic de l’equip. Així doncs, l’equip tècnic passarà a estar format per Sergi Mirada, com primer entrenador, Eddy Herrera, segon entrenador i jugador, Mario Martínez, estadístic, Raúl Hileno, analista de dades esportives, Nando Castro, fisioterapeuta, Carles Tersa, preparador físic i Paqui Toribio, metge i delegada de l’equip.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les seves funcions al club seran les d’un ‘Assistant Coach + Sport Data Analyst‘. Serà el professional que s’encarregarà d’analitzar i interpretar dades relacionades amb el voleibol. Utilitzant tècniques estadístiques i eines d’anàlisi per extreure informació rellevant de grans conjunts de dades, com ara estadístiques de jugadors, resultats de partits i rendiment d’equips, entre d’altres.

El nou membre de l’equip tècnic està diplomat en Estadística en Ciències de la Salut (UAB), Doctor en Activitat Física i Esport (UdL) i va obtenir el Premi Extraordinari de Doctorat en Educació Física per la seva tesi sobre la cobertura de la rematada a voleibol (UdL). Hileno és des del 2016 i actualment professor de l’INEFC Lleida. L’analista té una gran trajectòria en el voleibol i, en especial, en el voleibol lleidatà, ja que va formar part de l’històric Episcopal amb qui va aconseguir ser campió d’Espanya juvenil i jugar també a la Divisió d’Honor, entre altres. Va formar part com a jugador del Balàfia Vòlei amb qui va aconseguir dos campionats de Catalunya de la 1a Divisió.