Sense Categoria

Incidències en els nomenaments d’estiu

LleidaDiari
  • juliol 18, 2016
  • 2 min read
Incidències en els nomenaments d’estiu

Incidències en els nomenaments d’estiu| Javier Giménez

 

Centenars de docents lleidatans, milers a tot Catalunya, funcionaris i interins pendents de saber on treballaran el curs vinent.
 
Anunciaren, primer, que el dimecres 13 de juliol es publicaria la resolució provisional (s’obriria un termini de tres dies per presentar reclamacions) la qual cosa donaria pistes de la destinació adjudicada a molts d’ells i elles. A primera hora d’aquell dimecres es confirmava l’anunci i aquells que van tenir la sort d’accedir a l’aplicatiu (aviat es col·lapsà) van veure com es confirmaven o frustraven les seves expectatives.
 
Nomenaments que no quadren, vacants que resten sense cobrir; un allau de denúncies que obliga a retirar la resolució; el Departament parla de “incidències en la fase d’elecció”.
 
Quines són aquells incidències? 
 
I el divendres 15, nova resolució provisional, tot i que la incertesa es manté, esperant que a finals de mes surti la definitiva. Per uns quants; perquè moltes i molts altres hauran d’esperar a propers nomenaments, els de finals d’agost i primers dies de setembre, per saber quin serà el seu lloc de treball
 
No poden fer com si no hagués passat res. Hi ha docents que el dimecres tenien una destinació i avui ja no. Des de UGT-Educació (FETE) de les Terres de Lleida exigim que Ensenyament doni a la Junta de Personal (el Comitè d’empresa del personal docent adscrit als STT d’Ensenyament a Lleida) explicacions sobre una situació que ha generat desconfiança, sensació d’arbitrarietat i desprotecció entre els afectats i ens confirma que les coses no es fan bé.
 
Javier Giménez, UGT-Educació (FETE) Terres de Lleida

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *