Sense Categoria

Incendi en un immoble de Soses

LleidaDiari
  • novembre 28, 2021
  • 3 min read
Incendi en un immoble de Soses

Un immoble de planta baixa i tres pisos localitzat al municipi de Soses, en la zona sud de la comarca del Segrià, ha sofert aquesta tarda un incendi el qual ha obligat a intervenir un total de set dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i  també a efectius del Servei d'Emergències. El foc s'ha produït a la tercera de les plantes de l'edifici, situat al carrer Nou, un vial de la zona centre de la localitat segrianenca La teulada de la planta afectada pel foc s'ha enfonsat a conseqüència de l'incendi, el qual ha estat ja extingit a hores d'ara, segons informen fonts dels Bombers.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut el primer avís a les 14.45 hores d'aquest diumenge i, de manera immediata, s'han mobilitzat un total de set dotacions les quals s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on encara treballen a hores d'ara cinc d'elles, les quals se n'encarreguen del sanejament de les restes de la teulada de l'immoble.

 

Incendi en un immoble de Soses

Els Bombers, en una actuació | Àngel Ullate

 

Els Serveis d'Emergències de la Generalitat, traslladats també fins a l'immoble que ha patit l'incendi per tal d'atendre possibles víctimes, han hagut de prestar servei a una persona, la qual no ha patit, segons fonts dels Bombers de la Generalitat, cap ferida o cremada greu o de consideració. D'igual manera, ha estat necessari avisar als tècnics municipals per tal que procedeixin a avaluar l'estat de l'edifici i prenguin les mesures que considerin oportunes.

 

 

La localitat de Soses, amb uns 1.761 habitants, se situa a 16 quilòmetres de Lleida, la capital de la demarcació, i forma part de la subcomarca del Baix Segrià. El carrer Nou, en el qual ha tingut lloc l'incendi d'aquest diumenge, s'ubica en la zona centre de la localitat, és perpendicular al carrer Major, paral·lel al carrer del Centre i en la rodalia de l'ajuntament de la població baixsegrianenca i de la plaça Santiago Miret. Aquest 2021 mateix, el municipi de Soses va patir ja un altre incendi al maig, però en aquell cas va afectar únicament a una zona de vegetació i van cremar uns dos mil metres quadrats de canyes i vegetació riberenca. No es van produir danys personals.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *