Un incendi crema completament una nau de la Fundació Shalom a Lleida

Imatge de l'incendi de la nau de la Fundació Shalom de Lleida que ha cremat de matinada

Imatge de l'incendi de la nau de la Fundació Shalom de Lleida que ha cremat de matinada | LleidaDiari.cat

 

Un incendi ha cremat completament una nau de la Fundació Shalom de paqueteria i embalatge situada al carrer Josep Segura Ferre, concretament a la parcel·la 711 del polígon industrial del Segre, de Lleida. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de foc cap a dos quarts de dues de la matinada d'aquest diumenge i fins al lloc s'han desplaçat disset dotacions d'aquest cos. Cap a dos quarts d'onze del matí s'ha donat el foc per controlat, amb tot, al lloc encara hi ha dues dotacions remullant la zona.

 

Segons els Bombers, la nau, d'uns 2.500 metres quadrats, ha quedat completament afectada, el sostre s'ha esfondrat i les flames han afectat maquinària, material de cartó i embalatge. La nau pertany a la Fundació Shalom, que dóna feina a persones que tenen alguna discapacitat.

  

Al lloc també s'han desplaçat efectius de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

 

Altres incendis recent a la demarcació de Lleida

Un incendi va cremar aquest mes de setembre unes 200 bales de palla d'un paller aïllat situat al nucli de Bellestar, a Montferrer i Castellbò (Alt Urgell). L'avís es va donar cap a un quart de deu de la nit i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. Tres d'aquestes hi van estar treballant durant set hores fins a aconseguir extingir el foc. En les tasques, que es van perllongar fins a la matinada, també hi va participat un tractor, que es va encarregar d'anar retirant les bales per tal que els equips d'emergències les poguessin anar remullant.

 

D'altra banda, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en un incendi a la deixalleria de Lleida a principis de setembre. Segons van informar els Bombers a LleidaDiari.cat, l'avís es va donar a les 12.19 hores i cremaven 20 metres quadrats de contenidors de plàstic. En aquest sentit, asseguren que els contenidors afectats estaven separats de la resta i que, per tant, no hi havia perill de propagació.

 

Les flames van provocar una columna de fum que s'ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat. Al voltant de les 14.00 hores del migdia, els Bombers de la Generalitat van donar per extingit l'incendi, després de dur a terme tasques de sufocació amb escuma. Segons van publicar a través de les xarxes socials va cremar material divers a l'interior i a l'exterior d'uns contenidors.