Edició 2021

Inauguren la Variant d’Almacelles que uneix Lleida i Osca

  • juliol 7, 2012
  • 2 min read
Inauguren la Variant d’Almacelles que uneix Lleida i Osca
Inauguren la Variant d’Almacelles que uneix Lleida i Osca

Inauguren la Variant d’Almacelles que uneix Lleida i Osca| Redacció – Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 

El Ministeri de Foment ha posat en marxa aquest divendres l'autovia que uneix Lleida i Osca, denominat Variant d'Almacelles (est). Aquest tram, de 9,75 quilòmetres, millora entre les comunicacions entre aquestes dos ciutats i beneficia a més als veïns de Sucs i Raimat, ja que s'han millorat els accessos a aquests nuclis.

A l'acte hi ha assistit la ministra de Foment, Ana Pastor, la primera tinenta d’alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Marta Camps, diverses regidors de l’Ajuntament de Lleida, els alcaldes de Raimat i Sucs, Ainhoa Casabón i Guillem Boneu, així com una nombrosa representació ciutadana.
 
Segons dades que ha facilitat el Ministeri de Foment, el pressupost que s’ha invertit en l’obra ascendeix a 58,12 milions d’euros. Amb la posada en marxa d’aquest tram, es completen els 94 quilòmetres d’autovia que uneixen Lleida amb Siétamo, en les proximitats d’Osca. El 88% dels 107 quilòmetres que tindrà l’autovia Lleida-Osca es troben en servei i només falta per acabar l’autovia A-22 el tram Siétamo-Osca, en fase de projecte.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.