Edició 2021

Inauguren la Casa de Fusta-Coworking, un nou espai per a emprenedors al Centre Històric de Lleida

  • abril 7, 2018
  • 3 min read
Inauguren la Casa de Fusta-Coworking, un nou espai per a emprenedors al Centre Històric de Lleida
Inauguren la Casa de Fusta-Coworking, un nou espai per a emprenedors al Centre Històric de Lleida

Vista exterior de la Casa de Fusta-Coworking, el nou espai per a emprenedors al Centre Històric de Lleida. | LleidaDiari.cat

 

La Casa de Fusta del Centre Històric, el nou espai de coworking adreçat a emprenedors de Lleida, ja és una realitat. Ubicat al número 51 del carrer Cavallers, s'ha inaugurat aquest divendres al vespre. Es tracta d’un espai de treball compartit, que té l’objectiu de promoure la creació de sinergies entre emprenedors del món de la creació, la comunicació i la gestió sociocultural, al mateix temps que es potencia la comunicació, la formació i la visibilitat dels i les professionals.

 

  

El projecte de la Casa de Fusta ha esdevingut una oportunitat per redefinir l’encaix arquitectònic d’una construcció ja existent, configurant un nou paisatge del Centre Històric. De fet, s’ha conservat l’estructura de l’edifici existent i s’ha creat una doble façana que dóna resposta als diferents requeriments de límit entre l'interior i l'exterior configurant intervals d'espai que regulen les aportacions tèrmiques a l'edifici a la vegada que conformen la interacció visual entre els espais interiors i l'espai públic. Cal destacar que la Casa de Fusta s’emmarca dins el Pla de dinamització del Centre Històric que impulsa l’equip de govern de la Paeria, que té l’objectiu de transformar, dinamitzar i promoure la interacció del barri amb la resta de la ciutat.

 

De moment, ja s’han incorporat a la Casa de Fusta una desena d’emprenedors del món de la fotografia, el disseny d’interiors, la comunicació audiovisual, la publicitat, la creativitat digital, el coaching i la informàtica, per desenvolupar els seus projectes professionals, els quals han fet aquest divendres a la nit una breu presentació dels seus treballs. Però l’espai té capacitat per acollir una vintena de professionals, ampliable fins a 40.

 

El nou espai de coworking organitza també activitats que poden ser d’utilitat als joves emprenedors, com cursos, exposicions i xerrades, entre altres.

La Casa de Fusta ofereix espais de treball individual, una zona polivalent on es poden desenvolupar activitats diverses -formacions, presentacions, tallers, exposicions, workshops, etcètera-, sala de reunions, terrassa exterior coberta, espai office i serveis. La superfície construïda de l'actuació és de 314 metres quadrats, amb una superfície útil de 250 metres quadrats, que es distribueixen amb un espai únic de treball de 160 metres quadrats, una àrea exterior útil coberta de 70, una àrea administrativa i serveis.

Modalitats d'ús i preus

El nou espai ofereix als emprenedors diverses modalitats d’ús i preus:

– Com a ús exclusiu d’un lloc de treball: lloc de treball d’ús exclusiu equipat per la instal·lació fixa d’aparells informàtics i taquilla individual. Preu: 90 euros al mes.

Ús no exclusiu de lloc de treball a jornada completa: lloc de treball d’ús no exclusiu i taquilla individual. Preu: 60 euros al mes.

Ús no exclusiu de lloc de treball a mitja jornada: lloc de treball d’ús no exclusiu i taquilla individual. Preu: 40 euros al mes.

Les persones interessades en la Casa de Fusta es poden adreçar a la Palma. Centre de Recursos Juvenils. 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.