Sense Categoria

Impulsen projectes d’inserció sociolaboral i habitatge a Lleida

Avatar
  • abril 20, 2020
  • 2 min read

La Fundació ”la Caixa” obre les convocatòries per presentar projectes d'inserció sociolaboral i habitatge | LleidaDiari.cat

La Fundació “la Caixa” destinarà 4,3 milions d'euros a impulsar iniciatives d'inserció sociolaboral i habitatge d'inclusió social a través del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials.

 

Davant la crisi provocada pel coronavirus, l'entitat reforça el seu compromís amb les entitats socials del territori i els col·lectius més vulnerables de Lleida ampliant el termini de presentació de projectes fins al 21 de maig i incloent-hi propostes que donin resposta als nous reptes que es plantegen a conseqüència de la pandèmia que afectarà sobretot a les persones en risc d'exclusió social.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Col·labora amb organitzacions sense ànim de lucre

El programa col·labora amb organitzacions sense ànim de lucre per promoure iniciatives dirigides especialment a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social, amb l'objectiu de promoure la igualtat d'oportunitats i millorar la seva qualitat de vida. A Lleida, nou projectes van ser seleccionats el 2019 a través del programa, arribant a 3.081 persones amb l'impuls de 210.090 euros. En el marc de la convocatòria d'Inserció Sociolaboral, es van impulsar tres projectes; i a la convocatòria d'Habitatges Temporals d'Inclusió Social, un projecte.

 

En total, l'any passat la Fundació “la Caixa” va destinar 17,3 milions d'euros a 736 projectes socials a través de 660 entitats socials. Els projectes van contribuir a millorar la vida d'un total de 268.231 persones. Tot això amb l'objectiu de contribuir a la construcció d'una societat més justa per mitjà de la millora de les condicions de vida de les persones que estan en situació o amb més risc de vulnerabilitat.

 

El Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), impulsa anualment diferents convocatòries socials que aborden projectes en els àmbits següents: promoció de l'autonomia personal i atenció a l'envelliment, a la discapacitat i a la malaltia; lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social; habitatge per a la inclusió social; inserció sociolaboral; interculturalitat i acció social, i acció social en l'àmbit rural.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *