1,7 milions d’euros de la Primitiva cauen a Cardona, al Bages

Una butlleta guanyadora de La Primitiva deixa 1,7 milios d'euros a Cardona

Una butlleta guanyadora de la Primitiva deixa 1,7 milions d'euros a Cardona | Cedida

 

La Primitiva ha repartit un gran premi a Cardona. Un encertant de primera categoria, amb sis encerts, ha guanyat 1.765.801,82 milions d’euros al citat municipi de la comarca del Bages. Mentre que a la categoria Especial, amb sis encerts més el reintegrament, no hi ha hagut cap guanyador, per tant en el proper sorteig hi haurà 56,5 milions d’euros acumulats.

 

El sorteig de la Primitiva s’ha dut a terme aquest dissabte 10 de novembre i la combinació guanyadora ha estat la formada pels números 24, 21, 40, 22, 20 i 46. Mentre que el nombre complementari ha estat el 27 i el reintegrament, el 8. Per una altra part, el número del Joker guanyador ha estat el 2221137.

 

Premis de primera i segona categoria a Barcelona

La butlleta guanyadora de primera categoria, amb sis encerts, ha estat validada a l’Administració de Loteries número 2 de Cardona, situada a la plaça de la Fira número 7 de la localitat del Bages. 

 

A la segona categoria, amb cinc encerts més el complementari, també hi ha hagut butlletes guanyadores. En aquest cas han estat validades tres butlletes, una a l’Administració de Loteries número 1 de L’Ametlla del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental, i les altres dues a Madrid, amb un premi de 88.290,09 euros cadascuna.

 

Diversos premis de La Primitiva s'han repartit a Catalunya

Diversos premis de la Primitiva s'han repartit a Catalunya | Cedida 

 

1,5 milions d’euros a Terrassa

A finals d’octubre Terrassa va estar d’enhorabona, ja que l’Administració de Loteries número 14 de la localitat del Vallès Occidental va validar la butlleta de l’únic encertant de la Primitiva que va guanyar un total d'1.561.200,84 euros en encertar els sis números de la combinació guanyadora de la primera categoria del passat 25 d’octubre.

 

Per una altra banda, a l’Alt Urgell va caure un premi de 68.247 euros del Gordo de la Primitiva. El sorteig es va dur a terme el passat diumenge 21 d’octubre i la butlleta d’un dels dos encertants de segona categoria va ser validada a l’Administració de Loteries número 741.605 d'Estamariu.