Bolca un camió ple de porcs a l’A-2 a Lleida

Imatge dels porcs morts a terra

Imatge dels porcs morts a terra | LleidaDiari.cat

 

Un camió carregat de porcs ha bolcat aquest dilluns a primera hora del matí a l'A-2 a Lleida en direcció Barcelona al punt quilomètric 471. Segons els mossos l'avís de l'accident ha estat pels volts de les sis del matí i no s'ha vist implicat cap més vehicle. El camió ha bolcat i ha quedat travessat a la via.

Una grua intentant retirar el camió de la via

Una grua intentant retirar el camió de la via | LleidaDiari.cat

 

 

Més d'una trentena de porcs han mort i han quedat estesos entre la calçada i el voral. El xofer del camió que resultat ferit lleu i l'A-2 ha quedat tallat per la qual cosa s'han hagut de fer desviaments del trànsit per la Ll-11 a l'espera de retirar els animals morts i també el camió que ocupa la calçada.

Imatge de les cues formades a l'A-2

Imatge de les cues formades a l'A-2 | LleidaDiari.cat

 

 

Altres camions bolcats amb porcs

El passat mes de març, un camió carregat amb 220 porcs ba bolcar a Vilanova de Meià, a la Noguera, a l'altura de l'LP-9132, una carretera local d'accés a una granja, segons van informar en el seu moment els Bombers de la Generalitat. Alguns dels animals van resultar morts i d'altres mal ferits, fet que amb tota probabilitat va obligar a sacrificar-los, ja que no tenien sortida per ser destinats al consum humà.

 

En aquesta ocasió, el sinistre es va produir al voltant d'un quart de deu del matí i fins al lloc dels fets, també s'hi van desplaçar un grup de veterinaris per col·laborar en la tasca de retirada dels porcs. Per la seva banda, el conductor del vehicle, igual que el d'aquest dilluns a l'A-2, va resultar il·lès.

 

El camió bolcat ha quedat travessat a la via

El camió que ha bolcat aquest matí a l'A-2 al seu pas per Lleida ha causat diverses afectacions al trànsit, en quedar-se travessat a la via. En aquest sentit, han estat molts els turismes que s'han vist afectats per l'espectacular incident que, a més a més, s'ha vist agreujat per la càrrega de porcs que duia.