Sense Categoria

La imatge d’una bossa de sang plena de colesterol que ha fet a molts reflexionar sobre la seva salut

Avatar
  • desembre 17, 2017
  • 3 min read
La imatge d’una bossa de sang plena de colesterol que ha fet a molts reflexionar sobre la seva salut

Imatge de la sang amb colesterol que s'ha fet viral a les xarxes| Twitter

 

La imatge d'una bossa de sang plena de colesterol s'ha fet completament viral a les xarxes socials. Dins del contenidor de plàstic es pot veure com gran part d'aquest està ocupat per un líquid groc que recorda molt al greix i no per la sang vermella que hi hauria d'haver. Tot i que la foto no és molt agradable no ha trigat a recórrer les xarxes després que un infermer del Banc de Sang la pengés al seu blog i el seu perfil de Twitter.

 

Molts han assenyalat que es tracta d'una imatge falsa, però ningú n'està segur. Alguns han optat per donar visibilitat a la publicació per així intentar alertar a la població del problema que suposa la mala alimentació. «Quan una persona té el colesterol i els triglicèrids pels núvols, moltes vegades no se li dona la importància real que té per la seva salut», explica l'autor de la foto.

Polèmica sobre la veracitat

Hi ha diversos mitjans que asseguren que la imatge no és falsa i que es tracta d'una mostra de sang real, una mostra concretament «limpémica», amb un alt contingut de colesterol i greix. Tot i això molts usuaris de les xarxes continuen sense creure que la imatge és real i qüestionen al seu autor.

 

Cal recordar que el colesterol i l'abús dels greixos és un problema real del segle XIX i són molts els que encara no li donen la importància que realment té. I és que aquesta és la causa de moltes morts a l'any en l'àmbit mundial, ja que el greix s'acumula a les venes i artèries fent que la circulació de la sang sigui molt difícil, el que pot acabar creant malalties cornaries molt greus.

 

Com evitar el colesterol alt

Evitar que la nostra sang acabi del mateix color de la foto és senzill. Només cal seguir unes pautes molt fàcils que impliquen evitar el greix saturat que hi ha en productes com els lactis sencers, la carn vermella, els embotits i els aliments fregits. També és important mantenir una alimentació variada i equilibrada i un pes saludable.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *