Sense Categoria

ILERSIS Fundació representarà divendres «La conferència dels ocells», la cinquena obra de l’entitat

Avatar
  • juny 21, 2018
  • 2 min read

Fotografia de l'assaig de l'obra | LleidaDiari.cat

 

ILERSIS Fundació Privada, amb la col·laboració de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida, representarà aquest divendres, dia 22 de juny, «La conferència dels ocells», una obra teatral que busca donar a conèixer nous talents amb diferents capacitats. La funció serà a partir de les 19.00 hores, a la Sala 1 del Teatre de l'Escorxador. Aquesta serà la cinquena representació de l'entitat.

 

Un total d'onze persones del Centre Ocupacional d'ILERSIS han pogut fer realitat aquest projecte, a través de la creació col·lectiva, on cadascun dels integrants ha pogut crear el seu propi personatge, i l'ha evolucionat segons les seves emocions i vivències. De fer, el cartell és un avanç de la seva pròpia creació.

 

«La conferència dels ocells» mostra com un grup d'ocells es troben per decidir qui els ha de governar, qui ha de prendre les decisions que els afecten. Com que no es posen d'acord, decideixen anar a buscar aquesta persona a un altre país. Un espectacle que parlar de l'aventura de conèixer altres mons, altres persones… mentre busquem algú que prengui decisions per nosaltres.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *