Idiakez: “La gespa del Camp d’Esports no ha de servir d’excusa”

Idiakez: “La gespa del Camp d’Esports no ha de servir d’excusa”| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu afrontarà aquest diumenge el seu primer partit de la temporada com a local, davant el CE L’Hospitalet, a les 20.00 hores. Un xoc, segons Imanol Idiakez, tècnic de l’equip blau, on l’estat de la gespa del Camp d’Esports “no ha de servir d’excusa”, ja que la principal preocupació dels seus homes ha de ser, “ser millors que l’adversari”. 

En aquest sentit, l’entrenador ha fet referència al paper que jugarà la pilota parada, “un factor a tenir molt en compte”, ha assegurat, indicant que “qui millor la gestioni, disposarà de més opcions que el rival”.
 
Així mateix, el preparador ha parlat també del conjunt hospitalenc, manifestant que “gaudeix d’un reconegut onze”, amb futbolistes “experimentats a Segona Divisió B”. “Caldrà veure com els condiciona el resultat de la setmana passada”, ha afegit a la vegada, referint-se a la derrota encaixada pels del Barcelonès en la jornada inicial del campionat, advertint que el bloc de la Terra Ferma haurà de “cuidar els detalls” per tal d’aconseguir un resultat favorable en aquest xoc.
 
Al seu torn, Idiakez, a més, ha exposat “les ganes immenses” del vestidor de retrobar-se amb l’afició a casa. “Estem segurs que els lleidatans i les lleidatanes ens donaran el seu suport durant tota la temporada. Hi ha futbolistes nous al vestidor que no han disputat mai un partit a l’estadi, i que volen sentir la calor dels nostres seguidors”, ha declarat el donostiarra, tot subratllant el desig dels de la Terra Ferma de “ser dotze des d’ara fins al final del campionat en cada encontre com a locals”.
 
La gespa del Camp d’Esports, en tractament
La gespa del Camp d’Esports es troba en tractament, per la presència de fongs, degut a les altes temperatures assolides durant els mesos de juliol i d’agost, i també per problemes de drenatge. El Lleida Esportiu i l’empresa Royal Verd treballen intensament per tal de millorar el seu estat, amb tasques tant manuals com mecanitzades, abans de l’encontre d’aquest diumenge.
 
Precisament aquesta afectació, habitual els darrers estius a conseqüència de la forta calor, va ser la causant que el club lleidatà decidís no programar cap tipus de partit de presentació a casa durant la pretemporada. Amb l’efecte dels tractaments, s’espera que la superfície del terreny de joc millori el seu aspecte en les properes setmanes, i que es recuperi coincidint amb la suavització de les temperatures del setembre i l’octubre.