Identificats els autors de quatre abocaments de residus il·legals a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida ha identificat els autors de quatre abocaments de residus incorrectes durant els darrers deu dies. Els agents de la UNIPA han detectat la incorrecta gestió de residus al polígon industrial Camí dels Frares, a la partida de Butsènit i als carrers Galileo Galilei i Laureà Figuerola.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La policia municipal de proximitat ha localitzat un total de quatre abocaments de residus incorrectes i han aconseguit identificar els autors. En aquest sentit, s’ha fet la proposta de la sanció corresponent, tal com marca l’ordenança municipal.

L’abandonament de bosses de la brossa, cartrons i altres residus a la via pública és una conducta incívica que té un impacte negatiu a la ciutat. Perjudica la salubritat de les àrees de contenidors, deteriora el paviment pels líquids que es filtren de les bosses, suposa un cost econòmic addicional en la recollida dels residus i empitjora la percepció sobre l’estat de la neteja de la ciutat, afavorint noves conductes incíviques.

És per això que l’Ajuntament de Lleida segueix treballant per fer una revisió global de la normativa municipal relacionada amb el civisme, que afecta diverses ordenances, per actuar amb més efectivitat en aquest àmbit.